Homepage Het Spanjaard

Het Spanjaard

We zijn trots op ons werk, trots op onze adviseurs en we zijn ook trots op ons kantoor. Ad Fontem is gevestigd in Borne, in kenniscentrum Het Spanjaard. En daar zitten we niet alleen. 11 bedrijven huizen in dit prachtige pand en allemaal dragen zij bij aan een mooie leefomgeving. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor ieder bouwproject en voor elke vraag over gebiedsontwikkeling. Van architect tot interieurbouw en van landschapsontwerp tot ruimtelijk advies, het motto van Het Spanjaard is niet voor niets: waar bouwen begint!

Van textiel naar bouw

Sinds 1864 deed het pand dienst als kantoor van Salomon Spanjaard, die in 1828 de textielweverij S.J. Spanjaard heeft opgericht. Het succes van de weverij was de basis voor de groei van Borne en heeft bijgedragen aan de status van Twente als dé textielregio in die tijd. Zo’n geschiedenis laten we maar wat graag zien. Door ons hele pand zijn verwijzingen naar het verleden te vinden.

Van textiel naar bouw. De aard van de bedrijven is gewijzigd maar dezelfde gedrevenheid hangt nog in het pand. We nodigen u van harte uit om het zelf te komen ervaren. De koffie staat klaar!

Bereikbaarheid 

Het Spanjaard ligt op loopafstand van het station Borne en is goed bereikbaar met de auto, fiets of te voet. Zowel aan de voor- als achterkant van het pand is gelegenheid om te parkeren.

Routebeschrijving

Fabriek

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12