Homepage Werken bij

Werken bij

Hey toekomstige collega! Je bent net klaar op de hogeschool of universiteit en helemaal klaar om aan de slag te gaan. Of jij hebt al wat jaren ervaring binnen de ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling of procesmanagement en bent toe aan de volgende stap.

Welkom bij Ad Fontem, we heten je van harte welkom om eens kennis te komen maken. Check onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!

We zijn een team van ongeveer 20 personen, bestaande uit planologen, juristen, ontwerpers, stedenbouwkundigen, participatieadviseurs, projectleiders en procesmanagers en bieden een inspirerende en stimulerende werkomgeving waarin groei en ontwikkeling worden aangemoedigd en gewaardeerd. Met boeiende projecten in zowel de publieke als de private sector werken wij voor projectontwikkelaars, overheden, bedrijven en particulieren. Hierdoor krijg je de kans om je vaardigheden breed te ontwikkelen op elk niveau.

We hebben periodiek een ‘gehaktballenoverleg’ waarbij vakinhoudelijke kennis wordt uitgewisseld onder het genot van, jawel, een lekkere gehaktbal. Daarnaast ben je van harte welkom om mee te gaan op wintersport, kun je je uitleven in een kartcompetitie en deelnemen aan verschillende sportieve toernooitjes.

Daarnaast kun je nog veel meer verwachten: een bere-gezellig team, genoeg collega’s om mee te sparren en korte lijnen met de andere bouw- en gebiedsontwikkeling gerelateerde bedrijven in kenniscentrum Het Spanjaard. Verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid: als dat termen zijn die jou aanspreken ben je bij ons aan het juiste adres.

Er is voldoende ruimte voor opleiding en zelfontwikkeling, hierbij kun je ook denken aan mogelijkheden bij de partnerbedrijven binnen Het Spanjaard (dus vergeet vooral niet deze website te checken om te kijken wie er nog meer zit). Je krijgt bij ons direct een vaste aanstelling, 26 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.

Natuurlijk mag je bij ons een marktconform salaris verwachten. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot een bedrijfsauto en heb je de optie tot thuiswerken.

Samen met Buro BRIQ bieden we de optie van detachering aan. Dit geeft je de kans om naast hun kantoorwerkzaamheden ook elders ervaring op te doen.

Hebben we je interesse gewekt of zie je jezelf eigenlijk al wel plaats nemen in ons ruimtelijke kwaliteitsteam? Klim in de pen, bel, app, stuur een postduif of kom gewoon gezellig langs.